Niet tevreden met uw schutting? Vraag om een second opinion

Als u geld investeert in een houten schutting, gaat u er natuurlijk vanuit dat u een schutting krijgt die aan uw wensen, eisen en verwachtingen voldoet en dat uw schutting op de beste manier geplaatst wordt. Helaas kan het voorkomen dat de schutting die u aanschaft, om wat voor reden dan ook niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Heeft u een schutting laten plaatsen door een andere partij en bent u niet tevreden met het resultaat? Laat dan een second opinion uitvoeren.

 

Een second opinion voor uw schutting

Wie een second opinion voor de schutting uit laat voeren, krijgt bezoek van een van onze professionals op het gebied van schuttingen. De professional kijkt niet alleen naar de kwaliteit van de schutting die geplaatst is, maar controleert bovendien of de schutting in kwestie op de beste manier op uw erf gezet is. Is de kwaliteit van de schutting niet goed of staat de schutting niet stabiel of veilig, dan brengt de professional een advies uit met betrekking tot uw schutting. Dit advies kan inhouden dat u de schutting moet laten vervangen, moet laten verbeteren of mogelijk opnieuw moet laten plaatsen door onze experts.

 

Uiteindelijk kiest u helemaal zelf wat u met het advies van de second opinion doet. Kiest u ervoor om de schutting inderdaad te vervangen, aan te laten passen of opnieuw te laten plaatsen, dan helpen onze professionals u graag door dit voor een aantrekkelijk tarief te doen.

Laat een reactie achter