Een luxe hout beton schutting bestellen: deze drie keuzes moet u maken

De luxe hout beton schutting is een populaire schutting. Niet alleen omdat de schutting er mooi uit ziet, maar ook zeker omdat de schutting een lange levensduur heeft. Bent u van plan een luxe hout beton schutting aan te schaffen en wilt u weten waar u aan toe bent? Lees dan in dit artikel welke drie belangrijke keuzes u moet maken als u deze schutting wil kopen.

 

Keuze 1: de hoogte van de schutting

De luxe hout beton schutting wordt aangeboden in twee verschillende hoogtes. U kunt kiezen voor de hoogte van 200 centimeter, maar u kunt de schutting ook bestellen in een hoogte van 100 centimeter met een betonnen onderplaat. Bepaal voor uzelf hoe hoog uw schutting moet worden en kies de hoogte die bij uw wensen en verwachtingen aansluit.

 

Keuze 2: de betonkleuren van de schutting

Naast de hoogte van de schutting, moet u ook bepalen welke betonkleuren uw luxe hout beton schutting krijgt. U kunt hierbij kiezen uit de kleuren antraciet, crème en lichtgrijs (wit). De beste manier om de juiste kleur voor de schutting te kiezen, is door naar de uitstraling van uw huis en tuin te kijken. U kiest een kleur voor uw schutting die bij uw huis en tuin past.

 

Keuze 3: de houtsoorten van de schutting

Tot slot zijn er drie houtsoorten waar u uit kunt kiezen voor het samenstellen van uw luxe hout beton schutting. U kunt kiezen voor een schutting van Midden Europees grenen, maar ook voor een schutting van Noord Europees vuren of Bangkirai hout (tropisch hardhout). Door alle houtsoorten te bekijken, bepaalt u eenvoudig welke houtsoort het beste bij uw wensen en  verwachtingen voor uw nieuwe schutting aansluit.

Laat een reactie achter