Meer privacy in de tuin? Plaats een hout-beton schutting

Woont u in een woonwijk, komen er veel mensen langs uw tuin of woont u langs een drukke weg? Dan is de kans groot dat u vaak te maken heeft met mensen die (onbewust) uw tuin in kijken. Sommige mensen vinden dit niet erg, maar veel mensen vinden het wel vervelend dat ze op ieder moment van de dag aangestaard kunnen worden door voorbijgangers. Wilt u hier ook verandering in brengen? Dan kunt u dit eenvoudig oplossen door een hout-beton schutting te plaatsen.

 

Neem de inkijk in uw tuin weg met een hout-beton schutting

Dikke struiken, bomen of een heg kunnen de inkijk in uw tuin verminderen, maar voorbijgangers kunnen vaak nog gemakkelijk door deze begroeiing heen kijken. Wilt u helemaal voorkomen dat mensen zo uw terrein op kunnen kijken? Plaats dan een houten schutting. Een schutting van hout behoudt de natuurlijke uitstraling van uw tuin, maar zorgt er wel voor dat niemand meer in uw tuin kan kijken. En omdat u een hout-beton schutting op verschillende manieren kunt stylen, kan de schutting zelfs een verrijking van uw tuin zijn.

 

Bijkomend voordeel van een schutting: minder geluidsoverlast

Een bijkomend voordeel van het plaatsen van een schutting, is dat deze vorm van erfafscheiding de geluiden van buitenaf ook goed kan tegenhouden. Zeker als u naast een school, een speeltuin of een drukke weg woont, is dit een groot voordeel. Geen last meer van gillende kinderen of voorbijrazende auto’s, maar een oase van rust achter uw eigen huis.

Laat een reactie achter