Uw hout-beton schutting vervangen: wanneer is het nodig?

Een hout-beton schutting gaat vele jaren mee, maar dit betekent wel dat u uw schutting vroeg of laat een keer moet vervangen om van de beste kwaliteit erfafscheiding te kunnen genieten. U kunt uw houten schutting vervangen als het hout begint te rotten, als u niet meer tevreden bent over de uitstraling van de schutting of als uw schutting beschadigd is door begroeiing of door verzakking. Twijfelt u of u uw schutting moet vervangen? Lees dan in dit artikel wanneer dit nodig is en hoe u het beste kunt achterhalen of uw schutting aan vervanging toe is.

 

Uw hout-beton schutting vervangen: kijk kritisch naar uw erfafscheiding

Om erachter te komen of het tijd is om uw schutting te vervangen, moet u kritisch naar de schutting kijken. Controleer of er sprake is van houtrot, bekijk de schutting van dichtbij om schade door begroeiing of verzakking te ontdekken en vraag uzelf af of u uw schutting nog wel mooi vindt. Ontdekt u houtrot, schade of vindt u de schutting echt niet meer aantrekkelijk ogen? Dan kunt u uw schutting laten vervangen.

 

Twijfelt u of uw schutting met houtrot en/of andere beschadigingen aan vervanging toe is? Raadpleeg dan een professional om uw schutting te laten onderzoeken. Een expert op het gebied van hout-beton schuttingen kan niet alleen ontdekken of uw schutting vervangen moet worden, maar kan u ook helpen een nieuwe schutting van hoge kwaliteit aan te schaffen voor uw tuin of erf.

 

Laat een reactie achter