BARONSCHUTTINGEN

Al onze schuttingen zijn van

Uitstekende kwaliteit

Over

Ons

Bekijk

Projecten

Tevreden

Klanten

Beton schutting laten plaatsen door Baron

Bent u toe aan een nieuwe schutting in uw tuin? Een beton schutting is de ideale duurzame tuinafscheiding. In tegenstelling tot onze hout-betonschuttingen, bestaat deze schutting volledig uit beton. Dit maakt hem extra stevig en duurzaam, want regen en wind hebben op een betonnen schutting weinig effect. U kunt uw nieuwe beton schutting snel en veilig laten plaatsen door Baron Schuttingen. Bovendien helpen we u graag bij het uitkiezen van de meest geschikte betonnen schutting voor in uw tuin. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we gaan meteen voor u aan de slag.

06 81 46 97 57Contactformulier

Goedkope betonnen schuttingen kopen

Een beton schutting zorgt voor extra privacy in uw tuin. Het is dan ook een populaire manier om een tuin mee af te schermen. Bij ons kunt u een schutting uitkiezen die volledig bij uw tuinontwerp past. Ook creëert u met een betonnen schutting eenvoudig extra schaduw. Dit is zeer handig als u geen hoge planten of bomen in uw tuin heeft staan die schaduw geven, maar u wel af en toe uit de zon wilt zitten. Bij Baron Schuttingen bieden we betonnen schuttingen aan van een hoge kwaliteit. Een beton schutting kopen bij ons betekent een betaalbare prijs voor een duurzaam, robuust product dat lang meegaat.

Beton schutting zwart

Het samenstellen van uw beton schutting

Bij Baron Schuttingen heeft u de keuze uit verschillende motieven voor uw nieuwe betonnen schutting. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rotsmotief, granietmotief, nostalgiemotief, Romeins motief, klassiek motief of het nieuwe Elbe motief. Deze motieven zijn verkrijgbaar in drie kleuren: antraciet, crème en lichtgrijs. U kunt bij ons niet alleen een schutting van kwaliteit kopen, u kunt ook uw beton schutting door ons laten plaatsen. Onze deskundige vakkrachten zorgen ervoor dat de betonschutting op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Om de schutting stevig te installeren, zullen ze betonpalen in de grond plaatsen, waartussen de betonplaten die u heeft uitgekozen, geschoven worden.

Beton schutting zwarte palen met witte panelen

Kosten van een beton schutting laten plaatsen

De kosten voor het laten plaatsen van een betonnen schutting zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gewenste type schutting en de afmetingen. U kunt bij ons naast een betonnen schutting ook kiezen voor een volledig hardhouten schutting of een schutting van hout en beton. We voorzien u daarin graag van advies. Alle soorten schuttingen in ons assortiment hebben hun eigen voordelen. De grootste voordelen van een beton schutting zijn de duurzaamheid en de weersbestendigheid. Bovendien past een schutting van beton goed bij een industriële, betegelde tuin. Baron Schuttingen heeft in de loop der jaren vele schuttingen mogen leveren, onder andere in:

 • Best
 • Breda
 • Den Bosch
 • Deurne
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Helmond
 • Nuenen
 • Roermond
 • Someren
 • Tilburg
 • Valkenswaard
 • Veldhoven
 • Weert


Hout-beton schutting

Onze standaard hout-beton schuttingen zijn de meest verkochten schuttingen uit het assortiment.

Luxe hout-beton schutting

Onze luxe hout-beton schuttingen zijn de luxere schuttingen uit het assortiment.

Beton schutting

Onze beton schuttingen zijn de schuttingen met het minste onderhoud uit het assortiment.

Tevreden klanten

Onze klanten spreken voor zich:

Vaandaag op 5 september is bij ons de schutting geplaatst in Almelo.

Kleine 30 meter ongeveer, de schutting stond naar mijn verbazing binnen no time. De jongens werkte alles heel netjes en vakundig af. Een echte aanrader!

Een echte aanrader!

Baron schuttingen heeft bij ons in Breda de oude schutting verwijderd en een prachtige nieuwe schutting geplaatst.

De mannen waren voor de middag klaar en alles werd netjes afgehandeld. Super tevreden

Super tevreden

Baron Schuttingen

Bel nu voor een advies op maat!

Wij komen graag geheel vrijblijvend langs om de situatie nader te bekijken en u een passende offerte op maat te kunnen geven.
Zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent, en zeer zeker niet teveel betaald

Jarenlange ervaring

Uitstekende kwaliteit

Goede service

Ervaren schutting bouwers

Levering door heel het land

10 jaar garantie

\