BARON SCHUTTINGEN

Beton Schuttingen

Onze beton schuttingen zijn de schuttingen met het minste onderhoud uit het assortiment van Baron schuttingen.

Dit komt vooral omdat dat de Beton schuttingen volledig uit beton bestaat in tegenstelling tot de Hout-beton en de Luxe hout-beton schutting.De Beton schutting is kwalitatief heel goed en zeer stevig.
Ook de betonpalen zijn vernieuwd sinds een aantal jaren in gladde betonnen palen i.p.v. de ruwe stamp betonpalen. De betonelementen van de Beton schutting zijn verkrijgbaar in 3 kleuren antraciet, creme, licht grijs (wit).
U heeft de mogelijkheid om een keuze te maken uit betonplaten met een aantal verschillende motieven. Bijvoorbeeld Rotsmotief, Granietmotief, Nostalgie motief, Romeins motief, Klassiek steen motief en Elbe motief (nieuw). De hoogte van de beton schutting bedraagt circa 65 t/m 245 cm. Ook kunt u de beton schutting laten verfraaien door baron schuttingen, doormiddel van een betonmuts en betonkap.
Deze beton schuttingen zijn perfect om uw tuin af te schermen en zo onder andere meer privacy te creëren zodat u kunt genieten van u tuin. De beton schuttingen zijn ook zeer stevig en bestand tegen de Nederlandse weersomstandigheden.
Met een beton schutting van Baron schutting kunt u jarenlang genieten!

Baron Schuttingen

Bel nu voor een advies op maat!

Wij komen graag geheel vrijblijvend langs om de situatie nader te bekijken en u een passende offerte op maat te kunnen geven.
Zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent, en zeer zeker niet teveel betaald

Jarenlange ervaring

Uitstekende kwaliteit

Goede service

Ervaren schutting bouwers

Levering door heel het land

10 jaar garantie

\