BARON SCHUTTINGEN

Hout Beton Schuttingen

Onze standaard Hout-beton schuttingen zijn de meest verkochten schuttingen uit het assortiment van Baron schuttingen.

Dit komt vooral doordat de Hout-beton schuttingen qua prijs een stuk lager is dan bijvoorbeeld een Luxe hout-beton schutting. De Hout-beton schutting is kwalitatief gelijk aan bijvoorbeeld een Luxe hout-beton schutting. De bijbehorende betonpalen zijn vernieuwd sinds een aantal jaren in gladde betonnen palen i.p.v. de ruwe stamp betonpalen.

Betonelementen en hout soorten van de hout-beton schutting

De betonelementen van de Hout-beton schutting zijn verkrijgbaar in 2 kleuren antraciet, licht grijs (wit). Bij Baron heeft u de mogelijkheid om een keuze te maken uit 3 soorten hout, grenen, vuren, tropische hardhout. Daarnaast kunt u de keuze maken uit 19-21-23 planks schermen, hoe meer planken hoe minder doorkijk, het meest wordt er gekozen voor een 21 planks scherm.

Hoogte hout-beton schutting

De hoogte van de Hout-beton schutting bedraagt circa 100-150-180-200. Indien u voor een Hout-beton schutting kiest met een hoogte van circa 225 cm is dit alleen mogelijk met toevoeging van 1 extra betonnen onderplaat. Deze schuttingen zijn perfect om uw tuin af te schermen en zo onder andere meer privacy te creëren zodat u kunt genieten van u tuin. De Hout-beton schuttingen zijn zeer stevig en bestand tegen de Nederlandse weersomstandigheden.
Met een Hout-beton schutting van Baron schutting kunt u jarenlang genieten! Interesse? Neem vrijblijvend contact op via de contactgegevens of gebruik het onderstaande offerte formulier voor een vrijblijvende offerte op maat.

Baron Schuttingen

Bel nu voor een advies op maat!

Wij komen graag geheel vrijblijvend langs om de situatie nader te bekijken en u een passende offerte op maat te kunnen geven.
Zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent, en zeer zeker niet teveel betaald

Jarenlange ervaring

Uitstekende kwaliteit

Goede service

Ervaren schutting bouwers

Levering door heel het land

10 jaar garantie

\