BARON SCHUTTINGEN

Luxe Hout Beton Schuttingen

Onze Luxe hout-beton schuttingen zijn de luxere schuttingen uit het assortiment van Baron schuttingen.

Dit door de dubbele betonnen onderplaten met een van de verkrijgbare beton motieven. Ook de betonpalen zijn vernieuwd sinds een aantal jaren in gladde betonnen palen i.p.v. de ruwe stamp betonpalen. De betonelementen van de Luxe hout-beton schuttingen zijn verkrijgbaar in 3 kleuren antraciet, creme, licht grijs (wit). Ook heeft u de mogelijkheid om een keuze te maken uit 3 soorten hout, grenen, vuren, Tropische hardhout. Ook kunt u de keuze maken uit 19-21-23 planks schermen, hoe meer planken hoe minder doorkijk, het meest word er gekozen voor een 21 planks scherm.
De hoogte van de Luxe hout-beton schutting bedraagt circa 195 a 200 cm. Indien u voor een Luxe hout-beton schutting kiest met een hoogte van circa 100-110 cm is dit alleen mogelijk met 1 betonnen onderplaat i.p.v. van 2 betonnen onderplaten. Deze schuttingen zijn perfect om uw tuin af te schermen en zo onder andere meer privacy te creëren zodat u kunt genieten van u tuin. De Luxe hout-beton schuttingen zijn zeer stevig en bestand tegen de Nederlandse weersomstandigheden.
Met een Hout-beton schutting van Baron schutting kunt u jarenlang genieten! Interesse? Neem vrijblijvend contact op via de contactgegevens of gebruik het onderstaande offerte formulier voor een vrijblijvende offerte op maat.

Baron Schuttingen

Bel nu voor een advies op maat!

Wij komen graag geheel vrijblijvend langs om de situatie nader te bekijken en u een passende offerte op maat te kunnen geven.
Zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent, en zeer zeker niet teveel betaald

Jarenlange ervaring

Uitstekende kwaliteit

Goede service

Ervaren schutting bouwers

Levering door heel het land

10 jaar garantie

\