BARON SCHUTTINGEN

Poorten

Al onze poorten worden voorzien van een stalen gegalvaniseerd poort frame met planken naar uw keuze verticaal gemonteerd, in verband met de hoogte van het stalen poort frame. De frames van de poorten zijn verstelbaar zodat u nooit geen problemen meer heeft met het sluiten van de poort. De poorten worden afgehangen in een poort frame van hout inclusief een bovenbalk. Het sluitwerk wordt ter plaatsen gemonteerd zodat u nog altijd de draai richting kunt bepalen bij plaatsing. Al onze poorten voorzien van een inbouw cilinderslot incl. 3 sleutels en RVS klinken en deurschild.
– Verkrijgbaar in de maten van minimaal 80 cm en maximaal 150 cm.
– Dubbele poort van minimaal 150 cm en maximaal 300 cm.
In ons assortiment gebruiken wij 3 hout soorten: Grenen (meest gebruikte), Vuren en Tropisch hardhout. Bij een dubbele poort word ook een grond grendel en een bovenschuif gemonteerd. Ook voor bestaande situaties hebben wij de mogelijkheid om een poort op maat te maken. En worden gemonteerd door ervaren bouwers.
Met een poort van Baron Schutting kunt u jarenlang genieten.

Neem ook een kijkje bij onze Hout-beton schutting en Luxe hout-beton schutting.

Baron Schuttingen

Bel nu voor een advies op maat!

Wij komen graag geheel vrijblijvend langs om de situatie nader te bekijken en u een passende offerte op maat te kunnen geven.
Zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent, en zeer zeker niet teveel betaald

Jarenlange ervaring

Uitstekende kwaliteit

Goede service

Ervaren schutting bouwers

Levering door heel het land

10 jaar garantie

\