BARONSCHUTTINGEN

Al onze schuttingen zijn van

Uitstekende kwaliteit

Over

Ons

Bekijk

Projecten

Tevreden

Klanten

Een hout beton schutting laten plaatsen

Een hout beton schutting is zowel stijlvol als duurzaam. Doordat deze schutting een betonnen onderkant heeft, staat deze stevig in de grond en is hij zeer goed bestand tegen vocht en regen. De combinatie van hout en beton zorgt bovendien voor een stijlvolle toevoeging aan uw tuin. Ook creëert u met een schutting van beton en hout veel privacy in uw tuin; of deze nu in de voor- of achtertuin geplaatst wordt. Baron Schuttingen levert hout beton schuttingen van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bovendien kunt u een hout beton schutting eenvoudig door onze ervaren medewerkers laten plaatsen. Op deze pagina leest u wat een hout beton schutting precies is en hoe deze door ons geplaatst wordt.

06 81 46 97 57Contactformulier

Schutting met een betonnen onderkant

Bij Baron Schuttingen hechten we veel waarde aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Daarom werken we met hoogwaardige materialen. U heeft bij het kopen van een hout beton schutting de keuze uit twee betonkleuren, namelijk antraciet en lichtgrijs. Voor het houten gedeelte van de schutting kiest u uit grenen, vuren of tropisch hardhout. Dit zijn houtsoorten die bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden en die niet snel zullen verkleuren of rotten. Onze deskundige medewerkers helpen u graag met het samenstellen van uw nieuwe hout beton schutting.

Houten schutting met betonnen palen

Goedkope schutting van beton en hout

We weten als geen ander dat de kosten vaak een grote rol spelen tijdens het kiezen van een schutting. Baron Schuttingen is er trots op om schuttingen met een betonnen onderkant voor een betaalbare prijs aan te kunnen bieden. Dit terwijl we niet afdoen aan de kwaliteit. De hoogte en de doorkijk van uw schutting is een belangrijke factor voor het berekenen van de prijs. Hoe hoger de schutting en hoe meer planken, des te hoger de prijs logischerwijs zal oplopen. Onze klanten kiezen vaak voor een 21-planks schutting, maar u kunt ook kiezen voor een 19- of 23-planks scherm. U kunt een hout-betonschutting met een hoogte tussen de 100 en 225 cm. laten plaatsen. Houd er wel rekening mee dat we bij een schutting die hoger is dan 200 cm. een extra betonnen plaat aan de onderkant moeten plaatsen.

Houten schutting met palen en onderzijde van beton

De beste kwaliteit voor een eerlijke prijs

Bij Baron Schuttingen kunt u terecht voor schutting met een betonnen onderkant van een goede kwaliteit en voor een eerlijke prijs. We helpen u graag met het uitkiezen en het plaatsen van een hout beton schutting. Bent u benieuwd naar onze service? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. In de offerte geven we een indicatie van de kosten voor een nieuwe schutting en leggen de verschillende opties aan u voor. Baron Schuttingen is werkzaam in onder andere onderstaande plaatsen:

 • Best
 • Breda
 • Den Bosch
 • Deurne
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Helmond
 • Nuenen
 • Roermond
 • Someren
 • Tilburg
 • Valkenswaard
 • Veldhoven
 • Weert


Hout-beton schutting

Onze standaard hout-beton schuttingen zijn de meest verkochten schuttingen uit het assortiment.

Luxe hout-beton schutting

Onze luxe hout-beton schuttingen zijn de luxere schuttingen uit het assortiment.

Beton schutting

Onze beton schuttingen zijn de schuttingen met het minste onderhoud uit het assortiment.

Tevreden klanten

Onze klanten spreken voor zich:

Vaandaag op 5 september is bij ons de schutting geplaatst in Almelo.

Kleine 30 meter ongeveer, de schutting stond naar mijn verbazing binnen no time. De jongens werkte alles heel netjes en vakundig af. Een echte aanrader!

Een echte aanrader!

Baron schuttingen heeft bij ons in Breda de oude schutting verwijderd en een prachtige nieuwe schutting geplaatst.

De mannen waren voor de middag klaar en alles werd netjes afgehandeld. Super tevreden

Super tevreden

Baron Schuttingen

Bel nu voor een advies op maat!

Wij komen graag geheel vrijblijvend langs om de situatie nader te bekijken en u een passende offerte op maat te kunnen geven.
Zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent, en zeer zeker niet teveel betaald

Jarenlange ervaring

Uitstekende kwaliteit

Goede service

Ervaren schutting bouwers

Levering door heel het land

10 jaar garantie

\