BARONSCHUTTINGEN

Al onze schuttingen zijn van

Uitstekende kwaliteit

Over

Ons

Bekijk

Projecten

Tevreden

Klanten

Luxe schutting laten plaatsen door Baron Schuttingen

Een luxe schutting zorgt niet alleen voor extra privacy in uw tuin, maar is ook een stijlvolle toevoeging aan uw buitenruimte. Of u nu een kleine, betegelde achtertuin heeft of een grote tuin vol planten: een van onze stijlvolle schuttingen gemaakt van beton en hout is de ideale erfafscheiding. Maak gebruik van de ruim twintig jaar ervaring in de schuttingbouw die we bij Baron Schuttingen hebben en laat u adviseren over het kopen van een luxe schutting.

06 81 46 97 57Contactformulier

Luxe schutting zonder de kosten

Bij Baron Schuttingen bent u aan het juiste adres voor een schutting voor een vriendelijke prijs. We bezuinigen nooit op de kwaliteit van de materialen die we gebruiken, noch op onze service. Toch doen we ons best om onze schuttingen voor een toegankelijke prijs aan te bieden. U kunt uw nieuwe schutting bovendien eenvoudig door onze ervaren vakkrachten laten plaatsen. Uw tevredenheid staat bij Baron Schuttingen op nummer een.

Beton schutting zwart

Luxe schutting van hout en beton

De luxe schuttingen uit ons assortiment bestaan uit een houten en betonnen deel. De dubbele betonnen onderplaten zijn beschikbaar in verschillende motieven, zoals een rotsmotief, granietmotief of een klassiek steenmotief. Ook heeft u de keuze uit drie verschillende kleuren: antraciet, crème of lichtgrijs. We maken onze schuttingdelen van grenenhout, vurenhout of tropisch hardhout. Stuk voor stuk zijn dit stevige houtsoorten die tegen alle weersomstandigheden bestand zijn. Door de betonnen onderkant is de schutting bovendien beter bestand tegen grond- en regenwater.

De hoeveelheid planken die u in een scherm laat plaatsen, bepaalt hoeveel doorkijk uw schutting biedt. De meeste van onze klanten kiezen voor een scherm met 21 planken, maar u kunt ook kiezen voor een 19- of 23-planks scherm. Hoe meer planken er in een houten scherm zitten, des te minder doorkijk het scherm heeft. Een schutting van hout en beton is ongeveer 200 cm hoog. Het is ook mogelijk om voor een lagere schutting te kiezen. In dit geval halen we een van de twee betonnen onderplaten weg.

Houten schutting met betonnen palen

Een luxe schutting bij Baron Schuttingen

Wanneer u een goedkope, luxe schutting laat plaatsen door Baron Schuttingen bent u niet alleen verzekerd van een hoge kwaliteit van materiaal en service, maar krijgt u ook nog eens tien jaar garantie. Een schutting van hout en beton is dus een investering waar u nog jaren plezier van zult hebben. Vraag een vrijblijvende offerte aan en we sturen u zo snel mogelijk een overzicht van de kosten van een nieuwe schutting in uw tuin. Natuurlijk voorzien we u ook graag van advies. Baron Schuttingen is onder andere werkzaam in:

 • Best
 • Breda
 • Den Bosch
 • Deurne
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Helmond
 • Nuenen
 • Roermond
 • Someren
 • Tilburg
 • Valkenswaard
 • Veldhoven
 • Weert


Hout-beton schutting

Onze standaard hout-beton schuttingen zijn de meest verkochten schuttingen uit het assortiment.

Luxe hout-beton schutting

Onze luxe hout-beton schuttingen zijn de luxere schuttingen uit het assortiment.

Beton schutting

Onze beton schuttingen zijn de schuttingen met het minste onderhoud uit het assortiment.

Tevreden klanten

Onze klanten spreken voor zich:

Vaandaag op 5 september is bij ons de schutting geplaatst in Almelo.

Kleine 30 meter ongeveer, de schutting stond naar mijn verbazing binnen no time. De jongens werkte alles heel netjes en vakundig af. Een echte aanrader!

Een echte aanrader!

Baron schuttingen heeft bij ons in Breda de oude schutting verwijderd en een prachtige nieuwe schutting geplaatst.

De mannen waren voor de middag klaar en alles werd netjes afgehandeld. Super tevreden

Super tevreden

Baron Schuttingen

Bel nu voor een advies op maat!

Wij komen graag geheel vrijblijvend langs om de situatie nader te bekijken en u een passende offerte op maat te kunnen geven.
Zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent, en zeer zeker niet teveel betaald

Jarenlange ervaring

Uitstekende kwaliteit

Goede service

Ervaren schutting bouwers

Levering door heel het land

10 jaar garantie

\