BARONSCHUTTINGEN

Al onze schuttingen zijn van

Uitstekende kwaliteit

Over

Ons

Bekijk

Projecten

Tevreden

Klanten

Schuttingbouw van de hoogste kwaliteit

Baron Schuttingen is al ruim twintig jaar expert in de schuttingbouw. Bij ons kunt u kwalitatief hoogwaardige schuttingen van hout en beton met bijpassende tuinpoorten kopen. We weten dankzij onze ervaring in de schuttingbouw als geen ander hoe belangrijk privacy in uw voor- of achtertuin is. Dit kunt u creëren door het plaatsen van een schutting. Onze deskundige medewerkers helpen u graag met het samenstellen van de juiste schutting voor uw tuin. Vraag een offerte aan en ontvang vrijblijvend een overzicht van alle kosten van schuttingbouw door onze deskundige collega's.

06 81 46 97 57Contactformulier

Onze schuttingbouwers staan voor u klaar

Of u nu op zoek bent naar een schutting van beton, hout of een combinatie daarvan: u bent bij Baron Schuttingen aan het goede adres. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende, kwalitatief hoogwaardige materialen in meerdere uitvoeringen en kleuren. Stel uw schutting naar wens samen en laat deze eenvoudig plaatsen door onze ervaren schuttingbouwers. Bovendien krijgt u op al onze schuttingen tien jaar garantie.

Beton schutting zwart

Betonnen en houten schuttingbouw

Veruit de meest populaire schutting uit ons assortiment is de hout beton schutting. Deze bestaat uit zowel betonnen als hardhouten delen en is daardoor extra stevig en duurzaam. Voor de houten onderdelen van dit soort schuttingen kunt u kiezen uit vurenhout, grenenhout of tropisch hardhout. De betonnen onderdelen zijn beschikbaar in de kleuren antraciet, crème en lichtgrijs. Dankzij onze ruime ervaring in de schuttingbouw weten we bij Baron Schuttingen als geen ander welke materialen geschikt zijn voor uw tuinafscheiding. Een schutting van hout en beton is extra stevig en bestand tegen allerlei weersomstandigheden.

Houten schutting met betonnen palen en onderzijde

De kosten van schuttingbouw door Baron Schuttingen

Bij ons vindt u goedkope schuttingen van de hoogste kwaliteit die vakkundig worden geplaatst door onze experts. Onze schuttingen zijn zeer betaalbaar, maar dat betekent niet dat we als schuttingbouwer afdoen aan de kwaliteit. Vraag eenvoudig een offerte aan en we geven u een inschatting van de prijs voor de schutting in uw tuin. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Baron Schuttingen verzorgt schuttingbouw door geheel Nederland. U kunt een schutting laten plaatsen door onze schuttingbouwers in onder andere:

 • Best
 • Breda
 • Den Bosch
 • Deurne
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Helmond
 • Nuenen
 • Roermond
 • Someren
 • Tilburg
 • Valkenswaard
 • Veldhoven
 • Weert


Hout-beton schutting

Onze standaard hout-beton schuttingen zijn de meest verkochten schuttingen uit het assortiment.

Luxe hout-beton schutting

Onze luxe hout-beton schuttingen zijn de luxere schuttingen uit het assortiment.

Beton schutting

Onze beton schuttingen zijn de schuttingen met het minste onderhoud uit het assortiment.

Tevreden klanten

Onze klanten spreken voor zich:

Vaandaag op 5 september is bij ons de schutting geplaatst in Almelo.

Kleine 30 meter ongeveer, de schutting stond naar mijn verbazing binnen no time. De jongens werkte alles heel netjes en vakundig af. Een echte aanrader!

Een echte aanrader!

Baron schuttingen heeft bij ons in Breda de oude schutting verwijderd en een prachtige nieuwe schutting geplaatst.

De mannen waren voor de middag klaar en alles werd netjes afgehandeld. Super tevreden

Super tevreden

Baron Schuttingen

Bel nu voor een advies op maat!

Wij komen graag geheel vrijblijvend langs om de situatie nader te bekijken en u een passende offerte op maat te kunnen geven.
Zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent, en zeer zeker niet teveel betaald

Jarenlange ervaring

Uitstekende kwaliteit

Goede service

Ervaren schutting bouwers

Levering door heel het land

10 jaar garantie

\