BARONSCHUTTINGEN

Al onze schuttingen zijn van

Uitstekende kwaliteit

Over

Ons

Bekijk

Projecten

Tevreden

Klanten

Tuinafscheiding kopen bij Baron Schuttingen

Wilt u een tuinafscheiding kopen om meer privacy in uw voor- of achtertuin te creëren? Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij Baron Schuttingen. Bij ons vindt u verschillende houten tuinschermen en gaasschermen die u kunt laten plaatsen in een houten schutting of kunt combineren met betonnen elementen. Kies voor een dichte schutting zonder doorkijk of laat een mooie klimplant groeien tegen een gaasscherm voor een natuurlijke uitstraling. Baron Schuttingen heeft al meer dan twintig jaar ervaring in de schuttingbouw en helpt u graag verder.

06 81 46 97 57Contactformulier

Hoge kwaliteit tuinschermen

Kwaliteit staat bij ons op nummer één. Dit geldt zowel voor de kwaliteit van onze service, als de materialen waarmee we werken. Voor een houten tuinscherm heeft u bij ons keuze uit drie verschillende houtsoorten: grenenhout, vurenhout of bankirai. Dit laatste is tropisch hardhout. Alle drie houtsoorten zijn stevig, duurzaam en bestendig tegen verschillende weersomstandigheden. Zo weet u zeker dat uw tuinscherm of gaasscherm nog jaren kan blijven staan. Loopt u toch onverwachts schade op aan uw tuinafscheiding? U krijgt bij Baron Schuttingen tien jaar garantie wanneer u een tuin- of gaasscherm koopt.

Houten schutting met palen en onderzijde van beton

Goedkope tuinafscheiding laten plaatsen

Bij Baron Schuttingen zijn we er trots op om onze producten aan te kunnen bieden voor een betaalbare prijs. Bovendien kunt u een tuinafscheiding door ons laten plaatsen zonder voor onverwachte kosten te komen te staan. We sturen u altijd een offerte waarin we alle kosten voor de aanschaf van een tuin- of gaasscherm aangeven. U komt bij ons dus nooit voor verrassingen te staan.

Dankzij onze ruime ervaring in de schuttingbouw, weten onze medewerkers als geen ander wat er komt kijken bij het plaatsen van een goede tuinafscheiding. We komen persoonlijk bij u langs om uw tuin te bekijken. Op deze manier kunnen we u voorzien van een eerlijk advies. Naast houten tuinschermen kunt u bij Baron Schuttingen ook terecht voor hout beton schuttingen en tuinpoorten. Het is mogelijk om gaasschermen door ons toe te laten voegen aan een bestaande schutting, maar we verzorgen ook een volledig nieuwe tuinafscheiding voor u. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan en we geven u een overzicht van de kosten. Baron Schuttingen is onder andere werkzaam in:

 • Best
 • Breda
 • Den Bosch
 • Deurne
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Helmond
 • Nuenen
 • Roermond
 • Someren
 • Tilburg
 • Valkenswaard
 • Veldhoven
 • Weert


Hout-beton schutting

Onze standaard hout-beton schuttingen zijn de meest verkochten schuttingen uit het assortiment.

Luxe hout-beton schutting

Onze luxe hout-beton schuttingen zijn de luxere schuttingen uit het assortiment.

Beton schutting

Onze beton schuttingen zijn de schuttingen met het minste onderhoud uit het assortiment.

Tevreden klanten

Onze klanten spreken voor zich:

Vaandaag op 5 september is bij ons de schutting geplaatst in Almelo.

Kleine 30 meter ongeveer, de schutting stond naar mijn verbazing binnen no time. De jongens werkte alles heel netjes en vakundig af. Een echte aanrader!

Een echte aanrader!

Baron schuttingen heeft bij ons in Breda de oude schutting verwijderd en een prachtige nieuwe schutting geplaatst.

De mannen waren voor de middag klaar en alles werd netjes afgehandeld. Super tevreden

Super tevreden

Baron Schuttingen

Bel nu voor een advies op maat!

Wij komen graag geheel vrijblijvend langs om de situatie nader te bekijken en u een passende offerte op maat te kunnen geven.
Zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent, en zeer zeker niet teveel betaald

Jarenlange ervaring

Uitstekende kwaliteit

Goede service

Ervaren schutting bouwers

Levering door heel het land

10 jaar garantie

\